Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Caz ȘOCANT: Un copil de aproape 2 ani, învelit în celofan. Trupul era neînsuflețit

O fetiță în vârstă de aproape 2 ani a fost găsită în putrefacție, într-o albie. Ce au declarat polițiștii.

Andreea Bolocan,

Trupul unei fetițe de aproape 2 ani a fost găsit în putrefacție [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul neînsuflețit al unei fetițe de aproape 2 ani a fost găsit într-o locuință din Cernavodă după ce oamenii legii au fost sesizați. Copila era înfășurată în scutece și celofan, într-o albie. Din păcate copila era decedată, corpul ei aflându-se în putrefacție.

Marți, 29 iunie 2021, în jurul orei 11:30, poliția din Cernavodă a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Cernavodă nu mai răspunde la telefon. Persoana care a semnalat polițiștii a precizat că se teme că femeia a pățit ceva, iar îngrijorarea ei era cu atât mai mare cu cât aceasta avea și un copil de un an și zece luni, care ar fi putut să fie în pericol datorită faptului că mama copilului suferă de afecțiuni psihice.

Citeste si: Un motociclist român a fost spulberat în Anglia de către o mașină. Iubita sa este disperată și cere ajutor

Copil de 2 ani găsit decedat într-o albie, înfășurat în celofan

Polițiștii au identificat trupul neînsuflețit al fetiței, care se născuse la data de 31.08.2019. De asemenea, polițiștii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locația în care s-ar afla minora.

Copila va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliției orașului Cernavodă, pentru audieri. 

Caz macabru în Cernavodă [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru stabilirea situației de fapt.

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un realizator celebru a murit în timpul unei curse off-road

Mama copilului se afla în custodie

Deocamdată, nu se cunosc cauzele morții micuței, urmând să fie efectuată necropsia. Se suspectează că ar putea fi vorba despre o crimă.

Apelul la Poliție ar fi fost dat de bunica maternă a fetiței. Din primele informații, pe trupul fetiței neînsuflețit au fost depistate urme de violență.

Potrivit surselor noastre, mama și fetița locuiau, în anul 2020, cu bunica, iar autoritățile care aveau în monitorizare cazul au constatat că micuța era bine îngrijită. Rămâne ca organele de anchetă să stabilească împrejurările în care a survenit decesul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI