Mai precis, femeia povestește încă terifiată cum a stat vreme de 6 ore în salon cu o persoană decedată după infecția cu COVID-19. Explicațiile conducerii unității medicale sunt halucinante: pacienții sunt încuiați în saloane, pentru a nu ieși și a contamina alte zone din spital.

”Salonul 17, salonul groazei, acolo am trait 15 zile de infern”- Cu voce slabita si speriata de toate cate i s-au intamplat, asa isi incepe povestea Doinița Morcan.

O pacientă infectată cu coronavirus, pe care sistemul sanitar a trecut-o prin clipe de groază.

Citeste si: Peste 90 la sută din cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, testate cu teste rapide pentru coronavirus, rezultatele fiind negative

A ramas incuiata intr-un salon, mai bine de 6 ore, cu o pacienta decedata din pricina COVID 19: ”A murit dupa-amiaza- 3, 4.00 - si au luat-o seara pe intuneric doi care au venit cu un fel de geanta neagra de fas si au bagat-o a fost ceva de groaza”.

O marturie absolut cutremuratoare desprinsa dintr-un spital de groaza, care ii socheaza pentru todeauna, pe pacientii care vor mai scapa cu viata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doinița Morcan este internată impreuna cu sotul, de mai bine de două săptămâni, dupa ce a calatorit in avion cu un infectat covid-19. In toata aceasta perioada, sustine ca nu a fost vizitată de doctorul care se ocupă de cazul său.

Iar situația sa nu e singulară, la spitalul TBC Arad pacientii ar fi încuiați în saloane, fiind nevoiți să aibă grijă unii de alții, pentru că medicii nu binevoiesc să treacă pe la ei.

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Marea Britanie creşte

Medicul din Arad acuzat că a lăsat pacienții să stea în spital ca în lagăr și-a dat demisia, si totusi cum a fost posibil un asemnea caz socant, ce fac directorii spitalului, sau cei ai directiei de sanatate publica? S-au limitat sa explice situatie printr-un comunicat de presa:

”Vizavi de pacienta care a decedat și ar fi rămas șase ore în salon acest aspect încă se verifică pentru a stabili exact cine se face vinovat. În ceea ce privește afirmațiile referitoare la închiderea pacienților în saloane, menționăm că această procedură se aplică la nivel național și este o măsură de precauție”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pneumologul Rodica Negrescu, care si-a abandonat prin saloane, nu și-a îndeplinit corespunzător atribuțiile de serviciu, o spune si Mircea Onel, directorul medical al Spitalului judetean Arad.

Citeste si: Imagini halucinante la Iași! Sute de oameni stau la coadă să intre în piață, în plină pandemie de coronavirus

Acum o saptamana, pe 8 aprilie, o alta ancheta internă era pornita la spitalul Județean de Urgență Arad. Două paciente susțin că o femeie care avea diabet a murit în spital fără să fie consultată de un medic. Femeile povestesc că au stat două ore în salon cu cadavrul femeii. Iar după deces a venit și rezultatul testului pentru COVID-19: pozitiv.

Rezultatele anchetei in cele doua cazuri, sunt in plina desfasurare, Aradul fiind unul dintre focarele COVID 19, din Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si