Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Caz terifiant la Arad: Încuiată cu mortul în salon

Este anchetă la Spitalul din Arad după ce o pacientă a făcut publică experiența traumatizantă pe care susține că a fost forțată să o trăiască.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai precis, femeia povestește încă terifiată cum a stat vreme de 6 ore în salon cu o persoană decedată după infecția cu COVID-19. Explicațiile conducerii unității medicale sunt halucinante: pacienții sunt încuiați în saloane, pentru a nu ieși și a contamina alte zone din spital.

”Salonul 17, salonul groazei, acolo am trait 15 zile de infern”- Cu voce slabita si speriata de toate cate i s-au intamplat, asa isi incepe povestea Doinița Morcan. O pacientă infectată cu coronavirus, pe care sistemul sanitar a trecut-o prin clipe de groază.

Citeste si: Peste 90 la sută din cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, testate cu teste rapide pentru coronavirus, rezultatele fiind negative

A ramas incuiata intr-un salon, mai bine de 6 ore, cu o pacienta decedata din pricina COVID 19: ”A murit dupa-amiaza- 3, 4.00

- si au luat-o seara pe intuneric doi care au venit cu un fel de geanta neagra de fas si au bagat-o a fost ceva de groaza”.

O marturie absolut cutremuratoare desprinsa dintr-un spital de groaza, care ii socheaza pentru todeauna, pe pacientii care vor mai scapa cu viata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Doinița Morcan este internată impreuna cu sotul, de mai bine de două săptămâni, dupa ce a calatorit in avion cu un infectat covid-19. In toata aceasta perioada, sustine ca nu a fost vizitată de doctorul care se ocupă de cazul său.

Iar situația sa nu e singulară, la spitalul TBC Arad pacientii ar fi încuiați în saloane, fiind nevoiți să aibă grijă unii de alții, pentru că medicii nu binevoiesc să treacă pe la ei.

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Marea Britanie creşte

Medicul din Arad acuzat că a lăsat pacienții să stea în spital ca în lagăr și-a dat demisia, si totusi cum a fost posibil un asemnea caz socant, ce fac directorii spitalului, sau cei ai directiei de sanatate publica? S-au limitat sa explice situatie printr-un comunicat de presa:

”Vizavi de pacienta care a decedat și ar fi rămas șase ore în salon acest aspect încă se verifică pentru a stabili exact cine se face vinovat. În ceea ce privește afirmațiile referitoare la închiderea pacienților în saloane, menționăm că această procedură se aplică la nivel național și este o măsură de precauție”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pneumologul Rodica Negrescu, care si-a abandonat prin saloane, nu și-a îndeplinit corespunzător atribuțiile de serviciu, o spune si Mircea Onel, directorul medical al Spitalului judetean Arad.

Citeste si: Imagini halucinante la Iași! Sute de oameni stau la coadă să intre în piață, în plină pandemie de coronavirus

Acum o saptamana, pe 8 aprilie, o alta ancheta internă era pornita la spitalul Județean de Urgență Arad. Două paciente susțin că o femeie care avea diabet a murit în spital fără să fie consultată de un medic. Femeile povestesc că au stat două ore în salon cu cadavrul femeii. Iar după deces a venit și rezultatul testului pentru COVID-19: pozitiv.

Rezultatele anchetei in cele doua cazuri, sunt in plina desfasurare, Aradul fiind unul dintre focarele COVID 19, din Romania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI