În inima Maramuresului, unde peisajul se împletește perfect cu tradițiile locului, există cazări spectaculoase. În comuna Petrova, de pildă, această pensiune rustică, de 5 stele ascunde o salină spectaculoasă, într-o grotă ce parcă e desprinsă din filme. Salina este deschisă chiar și în pandemie, iar apa din piscina sculptată între pereții de piatră are o temperatură între 36 și 38 de grade celsius.

„Acesta este secretul nostru, aici este grota dacilor- punctul de rezistenta al SPA-ului nostru, nu va recomand sa veniti imbracati asa aici. Avem piscina cu apa sarata, care este recomandata pentru absolut toata lumea”, spun gazdele.

Pensiune de cinci stele cu saună și piscină în stâncă

De această experiență unică, dar și de piscina clasică, acoperită, se pot bucura gratuit turiștii care se cazează aici. Oaspeții sunt întâmpinați întotdeauna cu mese îmbelșugate: platouri cu mezeluri făcute în casă, jumări, icre, costițe cu mămăliguță și multe alte preparate specifice zonei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pensiunea poate găzdui până la 42 de oaspeți și are chiar și apartamente pentru familii numeroase. Toate sunt mobilate îmbinând modernul cu stilul tradițional.

Prețurile pornesc în timpul săptămânii de la 165 de lei pe cameră cu mic dejun inclus și ajung- în perioadele aglomerate de weekend, la 890 de lei, in cazul apartamentelor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si