În timp ce procurorii au descins în mai multe locații SNSPA, martorii din dosarul profesorului Alfred Bulai au făcut dezvăluiri incredibile în fața anchetatorilor. Se conturează astfel un film de groază care s-a întins de-a lungul mai multor generații, un film de groază vizionat din umbra de mulți care puteau pune piciorul în prag dar nu au făcut-o.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA! A fost concediat după acuzațiile de hărțuire și abuz

Anchetatorii vor să afle cât mai multe informații despre locul și momentul abuzurilor din ultimii 20 de ani. Ce s-a întâmplat cu plângerile și sesizările pe care studentele susțin că le-au făcut împotriva profesorilor Alfred Bulai și Marius Pieleanu? Cine a ignorat abuzurile, cine i-a acoperit pe cei învinuiți, cine nu a trăsărit la mărturiile tulburătoare ale acestor tinere fete?

Citește și: Cine este soția lui Alfred Bulai, profesorul de la SNSPA acuzat de hărțuire sexuală

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Avem deja patru, acum s-a născut alta. Omoar-o”. 35 de moașe au ucis 1.000 de bebeluși fetițe. Acum ele povestesc ce s-a întâmplat- antena3.ro

Citește și: Ce salariu are Marius Pieleanu, al doilea profesor de la SNSPA acuzat de abuz sexual. Încasează anual o sumă uriașă

 

După ani întregi în care vocea studentelor a fost ignorată, mărturiile tinerelor care îi arată cu degetul pe cei doi profesori i-au condus pe anchetatori la mai multe locații din București. Anchetatori au ridicat documente și chiar imagini surprinse de camerele de supraveghere din clădire.

Am încercat și noi să aflăm de la Marius Pieleanu ce se întâmpla mai exact în căminul SNSPA, denumit și casă de oaspeți.

Reporter: Domnule profesor, spun procurorii cum că aveați o cameră în cămin unde v-ați fi întâlnit cu studente, este adevărat?

Marius Pieleanu: Nu știu ce spun procurorii. Nu am fost înștiințat de nimic în sensul ăsta.

Reporter: Cum comentați toată situația asta?

Marius Pieleanu: Nu am ce să comentez deocamdată. Relația mea cu SNSPA-ul este una instituțională. Nu știu ce au afirmat procurorii, nu am aceste informații.

Marius Pieleanu a respins orice acuzație privind eventuale abuzuri și gesturi cu tentă sexuală și a anunțat că a renunțat să mai predea momentan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si