Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cazul Caracal. Ancheta intră într-o nouă fază și ar putea urma dezvăluiri spectaculoase

Cercetarea la fata locului sau, altfel spus, cea mai dificila parte a anchetei de la Caracal s-a incheiat, astazi - dupa o luna de munca teribila a celor mai buni criminalisti din tara, insa opinia publica este departe de a-si fi primit raspunsurile. In laboratoarele politiei, se lucreaza aproape continuu la analizarea indiciilor gasite pe proprietatea lui Gheorghe Dinca. Pana sa aflam daca avem de-a face cu un criminal in serie, sunt cautati si ceilalti vinovati. Printre cei audiati astazi la Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie au fost un viceprimar din Olt si unul dintre cei mai iuti de picior procurori din Caracal.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Caracal- Catalin Zavoianu- s-a aflat printre cei care au asteptat cu orele in fata casei lui Gheorghe Dinca, fara sa intervina, iar acum a fost chemat sa dea explicatii. Dupa audieri, a intarziat o ora pe holul institutiei, numai ca sa nu dea ochii cu jurnalistii, iar cand in sfarsit si-a facut curaj, a preferat s-o ia la fuga decat sa raspunda intrebarilor despre ancheta.

Tot aici a ajuns si viceprimarul din Osica de Jos, comuna a carei sectie de politie are arondata si localitatea Dobrosloveni, unde locuia Alexandra Macesanu. Dupa mai multe ore de audieri, edilul local s-a grabit si el sa plece.

Intre timp, la Caracal, se incheia cercetarea la fata locului. Urmariti indeaproape de avocata suspectului, asa cum cere procedura, investigatorii au sigilat incaperile casei,
au strans corturile in care saptamani la rand au depozitat probe si au lasat in urma,
proprietatea de 3 000 de metri patrati ca o formula matematica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Privita de sus, curtea lui Gheorghe Dinca apare impartita in 88 de loturi din care cei mai buni criminalisti- cei de la Serviciul Omoruri din Bucuresti- au adunat probe importante.

Marcajele redau, in termeni de specialitate, "fotografia-schita" necesara in ancheta si nu sunt altceva decat dovada ca aici s-au gasit probe, care indica cel putin o crima: ca sa refaca scenariul infiorator gandit de Gheorghe Dinca, trebuie sa puna cap la cap indiciile: cu miile au adunat de la inceputul investigatiei si le-au incarcat in mai multe masini care au avut ca destinatie Bucuresti.

In cele mai performante laboratoare, fiecare proba este atent studiata in cautarea ADN-ului. Analizele sunt complexe si ar putea dura luni.

DAN ANTONESCU, expert criminalist: Trei mii de metri patrati inseamna o munca de Sisif pentru criminalisti, mai ales ca avem de a face cu un ciudat care a astupat gropi prin betonare, a tencuit de 3 ori un perete. Intreaga arhitectura e de un absurd total, arhitectura casei.

Trebuie sa te adaptezi acestui om si sa incerci sa il intelegi. Nu e imposibil, dar e foarte greu.

Institutiile statului au suferit cea mai grea lovitura de imagine din ultimii ani
insa nu se grabesc sa traga concluzii.

Chiar daca a trecut mai bine de-o luna de la faptele ingrozitoare recunoscute de Gheorghe Dinca, vinovatii morali n-au fost inca aratati opiniei publice cu nume si prenume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI