Mai mult grăbit decât îngrijorat, reputatul medic n-a stat de vorbă de jurnaliștii. Mircea Beuran și-a făcut apariția la Serviciul Omoruri în jurul orei 10 dimineața. La audieri, a petrecut aproximativ 3 ore. În tot acest timp, le-ar fi spus anchetatorilor ce discuții a purtat cu echipa operatorie până ca pacienta să ia foc și, mai ales, de ce apare în documentele medicale întocmite după intervenție, dacă susține că n-a pus un deget pe femeie.

După ce a dat explicații organelor de anchetă, fostul șef al Clinicii de Chirurgie Floreasca a lăsat de înțeles, în fața jurnaliștilor, că nu își asumă niciun strop de răspundere.

Reporter: Pe cine considerați responsabil?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mircea Beuran: N-am cum să am opinie, atâta timp cât eu nu am fost acolo.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Mircea Beuran, cu puțin timp înainte să ajungă în fața anchetatorilor

În sala de operație ar fi ajuns când era deja prea târziu și deși se afla într-un mediu steril, medicul Mircea Beuran ar fi avut ceasul la mână.

Controversa care s-a iscat în urma apariției primelor imagini nu este altceva decât o exagerare, crede doctorul, care s-a grăbit să scape de întrebări.

Reporter: Cu ce încredere mai merge românul la spital?

Mircea Beuran: Întrebați-i pe dânșii! Întrebați-i pe dânșii!

Audierile vor continua și luni, când în fața anchetatorilor vor ajunge medicul anestezist și alți membri ai personalului medical.

Citeste si: Medicul Mircea Beuran, audiat vineri, la Poliţia Capitalei, în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si