Teribilul atac a fost surprins de o camera de supraveghere. In imaginile care provoaca fiori se vede clar cum asasinii se apropie din spate pe o motocicleta.

Sunt deghizati in angajatii unui serviciu de livrare fast-food. Cand ajung in dreptul masinii in care era romanul si prietena lui- un fotomodel costarican- opresc. Unul dintre indivizi coboara si- din senin- incepe sa traga cu pistolul.

Citeste si: VIDEO Clipe de teroare în Costa Rica! Român asasinat la comandă într-un atac mafiot

In potopul de gloante, Ionut a fost ucis pe loc. Era la volan, iar dupa impuscaturi, autoturismul porneste singur si se izbeste violent de o alta masina parcata la marginea drumului. In urma impactului, a luat foc, iar scenele au ingrozit lumea, mai ales ca s-au derulat la doi pasi de primaria din orasul Alahuelita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Atacatorii s-au facut nevazuti.

Cazul românului asasinat în Costa Rica. Ce spun apropiații tânărului

Din pacate, salvatorii nu au putut face minuni. Au incercat sa o salveze macar pe fata, dar n-au reusit.

Ionut avea 38 de ani. De loc e din Oradea, dar se mutase peste Ocean de cativa ani, cu toata familia.

Cealalta victima- executata in atacul mafiot- e Raquel Gamboa, o tanara de 25 de ani, fotomodel celebru in Costa Rica.

Presa de acolo scrie ca cei doi ar fi fost iubiti. De altfel, paginile lor de socializare abunda in fotografii cu ei impreuna, fericiti.

Ionut avea trei copii cu o alta femeie, dar apropiatii spun ca de cateva luni se indragostise de focoasa bruneta. Inainte sa sfarseasca in bataia gloantelor, Raquel a postat un mesaj pe facebook in care scria ca dragostea o face sa se simta mai frumoasa.

Românul asasinat în Costa Rica visa să ajungă fotbalist

In adolescenta, Ionut visa sa devina un fotbalist de renume. Fostul sau profesor de la Liceul Sportiv din Oradea il aprecia enorm si e socat de ce a auzit astazi.

VASILE PUSCAS, FOST PROFESOR AL ROMANULUI: Mi-l aduc aminte foarte bine. Parca se intampla acum ceva timp, desi au trecut 20 de ani. A iesit in evidenta prin disciplina, comportament, caracter"

Iar viata l-a dus apoi pe carari gresite. In 2001- a fost arestat pentru trafic de droguri.

Autoritatile l-au prins pe aeroportul din Juan Santamaria, cu 20 de kilograme de cocaina ascunsa in sticle de vin. E neclar, insa, daca si cati ani a facut puscarie.

Romanul ar fi fost unul dintre liderii gruparii de traficanti, astfel ca nu ar fi exclus ca moartea celor doi sa insemne o reglare de conturi.

Potrivit presei locale- si tanara ar fi fost implicata in povestile cu mafioti. In ultimul an, in Costa Rica, alte trei tinere fotomodele au sfarsit asasinate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si