„Imagini incredibile au fost filmate în vila tânărului de bani gata din Piatra Neamț, unde o elevă eminentă a murit după o supradoză. Individul a fost surprins cum ar fi încercat să scape de plicurile cu stupefiante, în timp ce fata de 16 ani zăcea inconștientă în dormitor. Părinții ei acuză polițiștii că ar fi vrut să mușamalizeze totul. La aproape 5 luni de la moartea Sharei, nici măcar raportul oficial de la medicii legiști nu a ajuns la dosar.

Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Filmul tragediei bizare. Ultimele imagini cu Shara în viață

Sunt ultimele imagini cu Shara în viață, filmate în chiar în casa tânărului de 19 ani din Piatra Neamț, unde eleva eminentă a murit drogată. Camera de supraveghere instalată în vila de lux surprinde momentul în care cei doi urcă scările la etaj, în timp ce părinții lui erau la parterul locuinței. Fata de 16 ani cară după ea o valiză. Tânărul îi arată camerele și baia, iar în cele din urmă intră amândoi în dormitor și închid ușa. De acolo, Shara nu a mai ieșit vie.
Matteo părăsește dormitorul la un moment dat, să se ducă la baie, dar se întoarce. După zeci de minute, tânărul iese speriat și fuge la parter. Îi cheamă pe părinți.
Adolescenta de 16 ani se prăbușise fără vlagă pe podea, lângă pat.

Citește și: VIDEO- Au apărut imagini cu ultimele clipe din viața Sharei, adolescenta de 16 ani decedată în Piatra Neamț

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce părinții coboară să dea alerta, tânărul de 19 ani se îmbracă. Însă la un moment se întâmplă un lucru suspect. Scoate ceva din portofel și bagă în buzunarul de la pantaloni. Ar putea fi exact stupefiantele care să o fi ucis pe fată.
Paramedicii care au ajuns primii în vilă nu au mai putut să o salveze. Shara a pierit din pricina unei supradoze cu un drog extrem de periculos, după cum aveau să concluzioneze ulterior legiștii.
În fața polițiștilor, tânărul a negat că ar fi consumat substanțe interzise.
Shara era elevă la un liceu de top din București. Plecase în Piatra Neamț la un concurs școlar la care nu a mai ajuns. Tânărul despre care s-a spus că i-ar fi fost iubit, a luat-o de la gară. 5 luni au trecut de atunci, timp în care anchetele au bătut pasul pe loc, spun părinții fetei. El este în arest preventiv pentru trafic de droguri, laolaltă cu alți doi indivizi ce-i sunt prieteni. Avocatul părinților fetei e de părere că și agenții de poliție ar trebui cercetați, deoarece nu ar fi făcut o anchetă la locul tragediei la momentul potrivit.
După apariția acestor imagini, tânărul de 19 ani și ceilalți doi suspecți în dosarul traficului de droguri vor fi audiați mâine în Piatra Neamț. Pe de altă parte, la dosar încă nu a ajuns raportul oficial al medicilor legiști în cazul morții adolescentei, cu toate că a trecut atâta amar de vreme de la scenele fatidice.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si