Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a dezvăluit motivul pentru care șoferul fugar din București, Michelle Antonio Șerban, a fost lăsat în libertate.

Șoferul a ignorat semnalele agenților de Poliție și apoi pe cele ale Jandarmeriei.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre șoferul teribilist, din sectorul 4. Cine este, de fapt?

De ce a fost eliberat șoferul fugar? 

Deoarece pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice este mai mică de 5 ani de închisoare, procurorul de caz a constatat că nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Codul de procedură penală pentru a se adresa instanței cu propunerea arestării la domiciliu, ori arestării preventive.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Referitor la dispunerea unei măsuri preventive în cadrul procesului penal, precizăm că, în raport de pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice (respectiv închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă), procurorul de caz a constatat că nu sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de Codul de procedură penală pentru a se adresa judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii măsurii arestului preventiv sau a arestului la domiciliu (pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea cercetată este mai mică de 5 ani).

La acest moment procesual, organele de cercetare penală, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, efectuează cercetări pentru justa lămurire a situaţiei de fapt şi de drept”,  a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în legătură cu incidentul din data de 26 octombrie.

Șoferul fugar din București, Michelle Antonio Șerban, se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

El nu mai are voie să conducă vehicule pentru care legea cere deținerea unui permis de conducere. De asemenea, el nu poate părăsi țara, decât cu acordul anchetatorilor.

Citeste si: VIDEO- UPDATE: El e autorul scenelor de coșmar de pe un bulevard din Sectorul 4. Michelle Antonio a fost prins și dus la audieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si