„Numărul cazurilor de gripă a crescut alarmant. Numai în ultimele două săptămâni s-a înregistrat o creștere cu 50% a cazurilor. Cu detalii vine colega mea, Alexandra Cosman. Bună seara, Alexandra! Te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cresc cazurile de gripă

„Bună seara!
Spitalele s-au umplut în această perioadă de pacienți. Doar în ultimele două săptămâni numărul cazurilor de gripă din spitale a crescut cu 50%.


Mai exact, în prima săptămână din decembrie, au fost raportate 437 de cazuri de gripă clinică, în timp ce acum sunt peste 650 de pacienți infectați.

Citește și: VIDO- Bacteria pneumoniei severe, în România. Ce spun doctorii?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii spun că se așteaptă la o creștere a cazurilor de gripă la finalul acestei luni și mai ales în lunile ianuarie-februarie. Majoritatea celor infectați sunt nevaccinați anti-gripal.
O cauză a acestor creșteri alarmante de gripă este chiar statul la cozi pentru cadourile de Crăciun. Medicii ne sfătuiesc în continuare să purtăm masca de protecție și să evităm pe cât posibil zonele aglomerate”, a transmis Alexandra Cosman, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si