Dacă vreți să dați o fugă în lumea magică, o puteți face numaidecât. Căsuțele micilor hobbiți pot fi vizitate în apropiere de Capitală, inima pădurii Porumbacu de Sus.

Intrăm în lumea magică a hobbiților

Claudia Costandiș: Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș și cu mine vă veți vedea, începând de astăzi, în fiecare vineri, pentru a vă da cele mai bune idei de călătorie, pe weekend.

Vom explora împreună locuri inedite, cazări de poveste și vom face activități nebunești. Astăzi vreau să vă prezint unul dintre locurile care mi-au intrat mie în suflet, nu la mare distanță de Capitală: minunatele căsuțe de hobbit. Cu toții cred că ne-am dorit, măcar o dată, să ajungem în căsuțele micilor hobbiți din faimosul film „Lord of the Rings”. Iată că, acum, nu mai trebuie să mergeți până în Noua Zeelandă pentru această experiență inedită, ci le găsim chiar în România!

casuta hobbit

Căsuță hobbit fotografiată pe înserate

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Într-un colț de natură, chiar în inima pădurii din Porumbacu de Sus, am găsit fermecatele căsuțe de hobbit. În această comună sibiană, magia a căpătat o nouă amploare. Un cartier de căsuțe de poveste a fost săpat chiar în interiorul unui deal.
Începând de la micile detalii, cum ar fi rafturile de lemn, pe care sunt așezate, cu grijă, cărți, până la locurile de depozitare pentru bagaje și chiar patul, toate sunt elemente unicat, realizate diferit, pentru fiecare căsuță în parte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Comoara schiorilor la Satu Mare. Pârtia cu prețuri mici și lume puțină

O adevărată oază de liniște și relaxare, asta am găsit noi aici, la Porumbacu de Sus. Pe lângă locuințele de hobbit a fost amenajată o imensă grădină verde. Aici găsiți numeroase locuri de relaxare în aer liber, dar și foarte multe colțuri instagramabile, spre fericirea mea, dar și a multor tineri, sunt sigură. Vă las aici câteva exemple: foișorul magic, unde pereții sunt acoperiți cu tablouri cu flori, căsuța de vară sau leagănele realizate din sfoară.
După o zi fermecată petrecută în căsuțele zânelor, suntem gata să plecăm la drum și să ne întoarcem în București. Nu înainte, însă, de a v-o prezenta pe Nicoleta Tănăsescu, cea care a pus bazele dealului magic, alături de soțul ei.
Prețul unei astfel de căsuțe, pentru o noapte, începe de la 640 de lei și poate ajunge până la 890 de lei, în funcție de mărime și poziționare. În acest preț aveți incluse cina, micul dejun și băuturile, atât alcoolice, cât și nonalcoolice.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si