„Bună seara, doamenlor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit să facem o plimbare la munte, la doar două ore de București, într-o locație de prea puțini știută. Mai întâi vom merge cu barca pe lac, iar mai apoi vă prezint o sugestie de cazare în inima naturii. Haideți cu mine să descoperim împreună această locație”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Vă testați limitele la înălțime

Lacul Paltinu este o locație unde oamenii pot desfășura numeroase activități, printre care plimbările cu caiacul și paddle surf. Pentru vizitatorii care nu doresc să facă sport există varianta unei plimbări cu barca, în timp ce admiră peisajul superb.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Recent a fost realizat un spațiu special pentru grătare, care se află fix lângă lac, fiind singura porțiune de pe marginea lacului unde poate sta oricine.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. O lecție de kitesurfing la Marea Neagră

Când vine vorba despre cazări, doritorii pot apela la serviciile unei vile care le pune la dispoziție opt camere. Acest loc a fost deschis în anul 2023.

Pe lângă aceste camere, locația este dotată și cu un loc de joacă pentru copii, aflat într-o grădină. Locația are un sistem de încălzire foarte bun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si