Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cazare în parc, cu zoo și tiroliene

În această ediție a rubricii „Ce faci în weekend” veți vedea un loc în apropierea Bucureștiului unde puteți admira natura, să jucați minigolf sau să vă dați cu tiroliana.

Redactia Stirile Kanal D,

Cazare în parc


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit într-un imens parc verde de lângă București. Avem animale, unități de cazare și foarte multe activități, începând de la minigolf, până la tir cu arcul. Haideți cu mine să descoperim acest univers!”.

Locația se întinde pe 20 de hectare de pădure, oferind un cadru perfect pentru activități de vară, toamnă și primăvară. Facilitățile sunt pentru toate vârstele.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Vacanța în livadă, bucuria celor mici

Ce variante de cazare au vizitatorii

În acest loc există animale, cum ar fi struțul, cămilele sau lame.

Totuși, sunt anumite reguli care trebuie respectate. Mai precis: vizitatorii nu au voie să hrănească necuvântătoarele. În schimb, oamenii care aleg să vină aici pot face poze cu viețuitoarele exotice.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Un japonez și-a inventat jobul ideal: câștigă 80.000 de dolari pe an și nu face nimic- antena3.ro

Animale

Vizitatorii au și obțiunea de a se caza în acest loc. Prima opțiune este reprezentată de căsuțele în copac.

Case în copac

Experiența este unică. Într-una dintre căsuțe, copacul trece efectiv printr-o cameră. De asemenea, există și o casă la sol.

Ce activități se pot face

Natura este un loc fabulos pentru activitățile fizice. Astfel, pe lângă plimbarea cu peisaje superbe, doritorii se pot juca și minigolf, având un teren special pentru acest sport.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cazare cochetă în inima naturii

După o plimbare sau un meci de minigolf, vizitatorii au nevoie să își reîncarce energia, iar pentru asta există căsuțele cu mâncare.

Oamenii pot mânca burgeri, clătite și înghețată, printre altele.

Tarfiul de acces în acest loc este de 20 de lei. Copiii până în vârstă de trei ani pot intra pe gratis. Important de precizat este faptul că, pentru fiecare activitate se plătește separat, costul fiind diferit în funcție de ceea ce dorește fiecare să facă, dar și de categoria de vârstă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI