„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit să descoperim împreună prima laguna urbană din țara noastră. Pe lângă faptul că vă puteți bronza pe nisip, aici vă puteți distra și plimbându-vă cu caiacul sau cu o placă de paddel surf. Haideți să vedeți unde este acest loc de poveste”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș! O zi de răsfăț la conac

Unde se află laguna

Această laguna urbană se află în București, lângă Piața Presei Libere. Zona de înot este pentru toate vârstele. Este împărțită în două părți. În acest spațiu există 1100 de șezlonguri, distanța dintre oameni fiind suficientă penru a nu fi înghesuială.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Atmosfera este foarte aproape de cea de pe litoral. În baza biletului de intrare, clienții au acces la toate sporturile nautice.

Sporturi pe apă
Sporturi pe apă

Citește și: VIDEO Ce faci in weekend, cu Claudia Costandiș. Peisaje mediteraneene în România

Gastronomia nu este neglijată. În cadrul locației există două restaurante. Cât despre băuturi, cocktailurile sunt foarte diverse, atât cu alcool, cât și fără.

Care este programul și cât costă un bilet

În timpul săptămânii programul este următorul: 09:00 – 20:00, cu mențiunea că vineri există un „Friday ticket party”, de la ora 17 la ora 21, fiind un eveniment pentru persoanele peste 16 ani. În weekend, laguna este deschisă de la 09:00 la ora 19:00.

Prețul unui bilet de o zi în această lagună urbană variază între 150 și 200 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si