Sfârșitul de săptămână vine cu distracție cât cuprinde și petreceri de vis la peste 1,700 de metri altitudine, pe Vârful Postăvaru.

Distracție și petreceri în vârf de munte

„Bună seara! Sunt Claudia Costandiș, iar în acest weekend vă invit să ne distrăm la înălțime! Mai întâi, vă propun să plecăm într-o drumeție până pe vârful Postăvaru. Acolo vă arăt ce activități puteți face, de la schiat, până la sporturi extreme cum ar fi datul cu parapanta.

Iar la final, vin cu o sugestie de petrecere cum ați mai văzut doar în stațiunile de lux din Alpi. Și e chiar la noi, în România! Și să nu mai vorbesc de ce cazare am găsit, chiar în vârf de munte”, a transmis Claudia Costandiș, realizatorul rubricii „Ce faci în weekend”.

Citește și: VIDEO- Cadourile handmade sunt la mare căutare. Ce creații poți dărui de 1 și 8 martie?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Claudia Costandiș: Am ajuns în Poiană, luăm bagajele și plecăm la telegondolă, să urcăm la cabană.
Am ajuns la cabană, dar mai întâi să ne facem încălzirea cu o drumeție până pe Vârful Postăvaru. Hai să facem traseul!
După aproximativ jumătate de oră de urcat, am ajuns pe Vârful Postăvaru, la 1.799 metri.
Pentru cei care nu sunt fani trasee de hiking, există și alte variante.

Cei mai mulți care urcă pe Vârful Postăvaru aleg să se dea cu schiurile sau cu placa, pe una dintre cele mai frumoase pârtii din România. Pentru cei care vor o tură clasică de schiat, traseul începe de la cabana ce este sufletul petrecerilor. Dar există și o variantă pentru cei mai aventuroși, chiar din vârful muntelui, până unde am mers noi în drumeție.
Iar pentru turiștii avizi de adrenalină la cote maxime, există posibilitatea de a se da cu parapanta.

Claudia Costandiș: Bună, Dan, bine te-am găsit! Spune-mi puțin despre petrecerile care au loc aici. Ce le face speciale?
Dan Colț, managerul locației: Începem odată cu deschiderea sezonului de schi. Facem în fiecare weekend, avem câte o petrecere, sâmbătă, duminică. Ele încep undeva la 10-11 și se termină pe înserat, undeva la ora 16, 16.30.
Claudia Costandiș: După o zi lungă de activități pline de adrenalină și o petrecere la înălțime, este timpul să ne cazăm.
Pentru o noapte de cazare în această locație exclusivistă de pe masivul Postăvaru trebuie să scoateți din buzunar de la 900 de lei, pentru o camera dublă, cu mic dejun inclus. Pentru cei care vin cu familia, puteți închiria o cameră triplă sau un apartament.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si