Ce poate fi mai distractiv decât niște activități care să ne pună corpul în mișcare la sfârșit de săptămână? Iată cum ne putem distra în Capitală, unde adrenalina atinge cote maxime!

Sfârșit de săptămână plin de distracție și adrenalină

„Sunt Claudia Costandiș, iar astăzi vă prezint harta distracției din Capitală! Dacă ați crezut că numai cei mici se pot distra pe cinste în timp ce se sar pe trambuline sau fac trasee cu obstacole, ei bine, vă arăt un loc unde și adulții dau în mintea copiilor! Și pentru că tehnologia avansează cu pași repezi,

una dintre cele mai căutate experiențe este cea a jocurilor VR. Iar pentru cei care nu sunt foarte activi din fire, am și o sugestie de relaxare”, a transmis Claudia Costandiș, realizatorul rubricii „Ce faci în weekend”.

Pentru ediția de astăzi am provocat-o pe Bianca Berescu, cunoscut TikToker, la o zi plină de voie bună, într-un univers al jocurilor. Zilnic, Bianca le oferă sfaturi sutelor de mii de oameni care o urmăresc. Astăzi, a fost ghidul meu pentru distracție.

După ce Bianca a făcut, alături de mine, aproape toate activitățile din acest templu al distracției, l-am provocat și pe Alex să ni se alăture și să parcurgă câteva trasee la înălțime.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Asta-i România! Băiatul pasionat de războiul bunicii. Povestea lui Andrei Cezar: "Dacă uităm tradiția, ne pierdem cu totul"

Pentru o astfel de experiență, puteți achiziționa pachete care încep de la 90 de lei pentru o oră și ajung până la 150 de lei pentru 2 ore. Mai există și varianta să vă cumpărați o brățară și tokeni pe care îi puteți folosi cum doriți în interiorul arenei de joacă.

Și dacă vreți să aveți parte de o experiență ceva mai relaxantă, vă invit la cinema! Începând de astăzi, în cinematografe a apărut filmul Argylle, care îl are ca protagonist pe faimosul actor din „Superman”, Henry Cavill. Alături de el, în film, mai joacă vedete precum Dua Lipa sau John Cena. Iar în curând vă veți putea delecta cu mult așteptatul „Dune 2” sau cu filmul despre viața lui Bob Marley.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si