O zi de relaxare la piscinele termale este binevenită după o săptămână agitată la serviciu. Iată cum vă puteți răsfăța la sfârșit de săptămână.

O zi de relaxare la spa

„Bună seara! Sunt Claudia Costandiș și în seara aceasta vin către voi cu o propunere de relaxare, după o săptămână lungă de muncă, la doi pași de capitală! Cum sună un weekend în piscine termale, cu masaje realizate de cei mai pricepuți specialiști și cu meniu a la carte, realizat de un iscusit chef, fostul solist al trupei Animal X? Vă invit

să descoperiți răsfățul de care puteți avea parte într-un centru wellness!”, a transmis Claudia Costandiș, „realizator Ce faci în weekend”.

Claudia Costandiș: Bine te-am găsit, Andreea! Pentru început, aș vrea să ne spui, care sunt cele mai căutate pachete pe parte de wellness.

Andreea Broștiuc, trainer wellness: Oamenii vin către zona elysium și caută infuziile cu uleiuri esențiale ce se întâmplă în saunele uscate. Aceste infuzii se numesc aufguss-uri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Și ce merge mai bine după o sesiune de saună decât să vă relaxați într-u bazin cu apă termală și cu un cocktail în mână?
Spre surprinderea noastră, am descoperit că mai mult de jumătate dintre cei care se relaxau în acest centru de wellness erau străini veniți în București,

special pentru această experiență.
Claudia Costandiș: Bună! De unde sunteți?
Turist: Suntem din Grecia!
Claudia Costandiș: Cât stați aici?
Turist: 4 zile! E așa frumos, e ca în paradis!

Citește și: VIDEO-Asta-i România! Băiatul pasionat de războiul bunicii. Povestea lui Andrei Cezar: "Dacă uităm tradiția, ne pierdem cu totul"

Un alt atuu al acestui centru de spa și wellness îl reprezintă restaurantul cu mâncare a la carte.

Aici, coordonatorul este George Belu. Pe chef George îl cunoaștem cu toții din faimoasa trupă Animal X. Martizanu, așa cum era supranumit de fani, ne-a gătit câteva dintre preparatele cele mai cerute ale restaurantului cu meniu a la carte.
Și ce alt mod mai bun de a încheia o zi de relaxare decât să admirăm apusul, din piscina cu apă fierbinte, de afară.
Claudia Costandiș: Și acum haideți să vedem și cât ne-ar costa o astfel de experiență inedită! Bună Andrada, bine te-am găsit! Spune-ne ce pachete am putea achiziționa pentru o zi, în acest centru wellness și spa!
Andrada Șeitan, director de comunicare centru spa: Tariful variază de la 49 de lei, de pers, până la 180 lei, care include acces în toate zonele, plus cele 50 de activități zilnice incluse.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si