Ce poate fi mai relaxant decât o escapadă în parcul de distracții dintre munți sau o vizită la Căsuța răsturnată? Iată cum decurge un sfârșit de săptămână în acest fel.

Escapadă la sfârșit de săptămână în parcul dintre munți și la Căsuța răsturnată

Claudia Costandiș: Bună seara! Sunt Claudia Costandiș, iar pentru acest weekend vin cu o propunere de distracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, în inima munților, pe Valea Avrigului.

În apropiere de Sibiu am găsit cel mai nou parc de distracții, care este atât un loc instagramabil, cât și o destinație în care voia bună este la ea acasă. De la aventuri cu un colac gonflabil, pe o pistă de mare viteză, până la mângâiat lame și vizitat Căsuța răsturnată, aici găsiți tot ce vă trebuie pentru a vă petrece două zile pline de zâmbete. Și să nu uităm de experiența culinară, care vă promit că nu vă va dezamăgi!
Adrian Onețiu, manager parc de distracții: În parcul nostru, principalul obiectiv este casa întoarsă, totul este pus brambura. Este locul unde poți să calci pe bec, fără să se întâmple absolut nimic.

casuta

Imagine din baia Căsuței răsturnate

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citește și: VIDEO- Comoara schiorilor la Satu Mare. Pârtia cu prețuri mici și lume puțină

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Unul dintre lucrurile cele mai atractive pentru vizitatorii căsuței răsturnate este faptul că își pot face foarte multe poze inedite. Adrian ne-a arătat care sunt câteva dintre cele mai reușite locuri pentru poze, așa că vă lăsăm și vouă, aici, ideile.
Adrian Onețiu, manager parc de distracții: Așteptăm copilașii să viziteze și minizoo. Ca alte activități unde se pot bucura atât copiii, cât și adulții, avem o pistă de mașinuțe, dintr-aceea clasică, cum era odinioară în bâlciuri.

imagine casuta

Imagine din dormitorul Căsuței răsturnate

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Următoarea noastră atracție este pista de tubing, haide să vezi ce frumos va fi și acolo! Pista de tubing poate fi folosită pentru copiii cu vârste între 4 ani și 80 de ani.
Pentru a intra în parcul de distracții, biletul costă 30 de lei și include vizita la Căsuța răsturnată, acces la minizoo, tiroliană și locurile de joacă pentru copii. Pentru o cursă plină de adrenalină pe pista de tubing, prețul unei fise este de 10 lei sau puteți cumpăra 10 fise la 60 de lei. Iar pentru a vă distra în mașinuțele bușitoare, o tură costă 20 de lei sau 60 de lei 4 ture. Pentru grupuri, există prețuri promoționale, așa că dacă mergeți în gașcă mare, nu uitați să sunați înainte și să cereți o ofertă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si