Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Petrecere ca în Toscana

În cadrul acestei ediții din „Ce faci în weekend” veți vedea o cramă unde nu doar că se degustă vin de calitate, dar se fac și petreceri.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Petrecere ca în Toscana


DISTRIBUIE
acest articol

„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit să admirăm împreună apusul în vie. Mai apoi, e timpul să înceapă distracția. Avem DJ, vin de calitate și foarte multă voie bună. Haideți cu mine la distracție!”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cazare cochetă în inima naturii

În Prahova există o cramă mai specială, în care nu se fac doar degustări de vin. Concret, în acest loc au loc și petreceri.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă- antena3.ro

Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Petrecere ca în Toscana

Acest loc a luat viață acum 9 ani. În timpul săptămânii poate veni oricine, iar în weekend au loc petreceri private.

Crama se află la aproximativ o oră de București. Oamenii pot să ia un picnic în vie, cumpărând un pachet care conține o sticlă de vin și un platou rece.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Vă testați limitele la înălțime

Petrecerile sunt animte de un DJ, iar cel mai așteptat moment este focul de tabără, care adună foarte mulți oameni în jurul său.

Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Petrecere ca în Toscana

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI