„Sunt Claudia Costandiș și vă invit la primul muzeu 3D interactiv din România! Aici puteți face poze inedite și să vă distrați alături de cei dragi. Haideți cu mine să descoperim împreună această lume!”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cazare în parc, cu zoo și tiroliene

Picturile din acest muzeu creează iluzii optice, astfel încât fotografiile par desprinse din realitate.

Printre cele mai apreciate exponate de către public se numără: un seif plin cu bani, imaginea unui avion în cădere, priveliște de la înălțime cu orașul Berlin sau un tigru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Unele picturi 3D au fost realizate în așa fel încât să se poată folosi și elemente de recuzită. Exemple de astfel de exponate sunt: o girafă care poate mânca o înghețată sau Mona Lisa care poate fi servită cu un pahar de vin.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Vacanța în livadă, bucuria celor mici

Scopul acestor elemente de recuzită este acela de a face experiența cât se poate de interactivă pentru cei care aleg să viziteze acest muzeu.

Oamenii care vin și nu știu cum ar trebui să se așeze pentru a face aceste poze primesc asistență din partea unui ghid.

De asemenea, pozele pe care oamenii le fac în acest muzeu au posibilitatea de a le și printa, având astfel amintiri pe viață.

Prețurile pentru o vizită la acest muzeu se împart în mai multe categorii. Prima dintre ele este cea individuală, tariful situându-se la 55 de lei pentru o persoană.

Există două pachete de tip family: 150 de lei pentru doi adulți și un copil, iar prețul pentru doi adulți și doi copii este de 185 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si