Sfârșitul de weekend poate fi petrecut într-un stil exotic. Fără a călători prea mult, ritualurile de răsfăț de la Cornu ne pot duce cu gândul la cele mai exotice locuri, precum Bali.

Ritualuri ca în Bali, la Cornu

„Imediat ce am pătruns în universul balinez, am fost întâmpinați călduros de doamna doctor Dana Jianu, reputat chirurg estetician și domnul doctor, Ștefan Jianu, cunoscut chirurg generalist.

Ce doi au fost mentorii noștri pe parcursul călătoriei în fascinanta lume a ritualurilor de răsfăț exotic.
Iar la etajul complexului găsim și mai multe camere mobilate cu bun gust, ce pot caza până la 30 de persoane. Am vizitat și noi două dintre ele. Ambele încăperi fac parte din universul balinez. Cu mobilă adusă din insula aflată la mii de kilometri de țara noastră, fiecare obiect din încăpere este atent sculptat, cu grijă. Există și camere cu pat de tip baldachin, pentru ca oaspeții să se bucure de un cadru romantic și să se simtă exact ca în Bali.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Povestea președintelui răpit de Pablo Escobar. „Asta i-a atras atenția, iar cartelul m-a amenințat cu moartea”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe lângă numeroasele locuri de relaxare, oaza de la Cornu beneficiază și de o sală pentru activități de team building. Proprietarii locației îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care vor să vină să organizeze activități de echipă pentru angajați. Capacitatea încăperii este de 40 de persoane.
Cât noi ne-am plimbat să descoperim tot răsfățul de care putem avea parte în acest resort ascuns în natură, doamna Cristina ne-a pregătit cele mai cerute preparate balineze pe care le face în restaurant.


Locația este una ideală nu doar în weekend, ci și în cursul săptămânii, mai ales pentru cei care lucrează de acasă. Întrucât locația a început să fie din ce în ce mai căutată de oamenii care nu trebuie să fie prezenți, fizic, la muncă, a fost adus în locație un birou pentru corporatiști, la care se poate lucra în picioare, pentru cei care au probleme la coloana vertebrală. Sau pentru cei care lucrează mult pe laptop, o alternativă sănătoasă este o pauză la sala de fitness, aflată la 2 pași de lobby”, a transmis Claudia Costandiș, realizatorul rubricii „Ce faci în weekend”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si