„Bună ziua, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș și în această seară vreau să vă arăt o locație nouă, premium, unde găsiți de toate: de la piscină, terenuri de tenis, restaurante cu mâncăruri absolut delicioase, un ponton care dă spre lac, până la o imensă pajiște unde puteți lua picnicul. Haideți cu mine să vă arăt unde puteți profita de toate aceste lucruri”.

Citește și: Importanța protecției solare pentru menținerea sănătății pielii: 5 lucruri pe care e bine să le știi despre SPF

Picnic pe malul lacului... în mijlocul orașului

Picnic pe malul lacului... în mijlocul orașului

Această locație se află foarte aproape de Piața Presei. Deși se află în centrul Bucureștiului, există o pajiște foarte mare unde, cei care doresc, pot lua picnicul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Picnic pe malul lacului... în mijlocul orașului

Picnic pe malul lacului... în mijlocul orașului

Picnicul este pregătit de bucătari. Unul dintre coșurile cu mâncare conține următoarele lucruri: pâine, diverse soiuri de brânză, mezeluri fine, cârnăciori, dulceață, amestercuri de alune.

Citește și: VIDEO Mergem cu provizii în concediu! Conserva de mâncare se pune în bagaj înaintea cremei de soare

Acest coș se comandă cu două zile înainte ca oamenii să vină aici, acest lucru făcându-se pe site-ul locației.

De asemenea, locația are patru terenuri de tenis și unul de paddle, acestea fiind perfecte pentru cei care vor să facă sport.

Pe lângă acel coș de picnic, oamenii pot degusta și alte preparate fine. În plus, pentru ca distracție să fie la ea acasă, locația dispune și de o piscină.

Mâncare

Mâncare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si