Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Vacanța în livadă, bucuria celor mici

În această ediție a rubricii „Ce faci în weekend”, Claudia Costandiș vă arată livada de la Voinești, un loc deosebit unde cresc fructe autohtone, dar și un sortiment exotic.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit să mergem în zona Voinești, în patria fructelor de toamnă. Acolo am cunoscut-o pe „Crăița Merelor”, care ne-a dus într-o livadă, unde am mâncat fructe și am făcut mai multe activități, dar și poze deosebite. Haideți cu mine să vedeți despre ce este vorba!”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Petrecere ca în Toscana

 Zona pomicolă Voinești este una dintre cele mai renumite din țară. Pe lângă fructele autohtone, există și un sortiment exotic, anume „banana nordului”.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă- antena3.ro

Acesta este un fruct exotic, o combinație dintre mai multe gusturi, deja cunoscute, anume: ananas și mango. Pomul din care iese acest fruct crește în absolut orice fel de condiții și nu are nevoie de un „tratament special”.

Peste 40 de soiuri de fructe se află în livada din Voinești. În acest loc, din septembrie până în noiembrie, acest loc este vizitate de către copiii de școală, care culeg mere și care învață multe lucruri despre natură și copaci.

În livada de la Voinești se realizează și produse gătite, principalele ingrediente fiind chiar fructele culese. Un preparat renumit este plăcinta.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Cazare cochetă în inima naturii

De asemenea, livada are și anumite locuri, foarte frumos amenajate, care sunt numai bune pentru ședințe foto.

Programul în care oamenii pot vizita această livadă este următorul: sâmbătă și duminică, de la ora 12, la ora 18.

 Totuși, livada pune la dispoziție oamenilor chiar și un spațiu de cazare, destinat oamenilor care vor să se relaxeze și să petreacă mai mult timp în natură.

Prețul unei camere este de 90 de euro pe noapte. În această sumă, oamenii au acces la multe facilități: foc de tabără, ciubăr, mic dejun inclus și acces complet la fructele din livadă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI