Ilinca a ajuns intr-un loc rupt parca din lumea basmelor. Aflat la 7 km distanță de centrul orașului Cluj-Napoca, oricine ajunge pe acest tărâm... are parte de momente de relaxare, liniște și răsfăț. Locul se află într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.

Ilinca Obădescu ne demonstrează în acest weekend că nu trebuie să ai sânge albastru ca să fii o regină

Confortul și decorul camerelor te încântă, iar atmosfera feerică este molipsitoare. Ilinca s-a cazat intr-un apartament de printesa cu un living urias si cu unul dintre dormitoare aflat la etaj- in turnul castelului.

 

 

Desi resortul pune la dispozitia clientiilor activitati de relaxare in centrul Spa, Ilinca a preferat activitati pline de adrenalina. Mai intai, a ales o lectie de echitatie, unde a avut sansa sa faca cunostinta cu cel mai ascultator cal- Elsa.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Apoi, si-a luat inima in dinti si cu tot curajul pe care il detine, a plecat in zbor. Un zbor deasupra Clujului cu balonul. Vedeti imagini senzationale din balon cu frumosul oras in clipul video.

 

 

Relaxare de regină lângă Cluj-Napoca. Ilinca a făcut sporturi pline de adrenalină

Revenind cu picioarele pe pământ, dupa portia uriasa de adrenalina, Ilinca nu s a oprit aici, pentru in resortul unde era cazata exista o pista de tubbing.

Un tobogan pe care aluneci cu ajutorul unui colac si sari de la cativa metri inaltine pe o perna de aer. O senzatie unica, greu de descris in cuvinte. Cum a reactionat Ilinca... vedeti in videoclipul atasat.

Resortul din Cluj oferă printre cele mai complexe pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber.

 

 

Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si