Un tanar este trantit la pamant de catre jandarmi, iar prietena lui intervine fara nicio teama si ii intreaba pe jandarmi daca prietenul ei a gresit cu ceva. Filmarea a fost facuta de VICE Romania si a ajuns virala. Tanara filmata nu s-a intimidat deloc la scenele brutale la care asista si in care era victima chiar iubitul ei, in seara de 10 august in Piata Victoriei.

Citeste si: Codrin Stefanescu spune ca PSD vrea sa organizeze un nou mega miting pentru a arata sustinerea oamenilor fata de partid! "Oamenii din teritoriu fac presiuni pe noi si spun ca vor din nou la Bucuresti!"

Dupa ce prietenul fetei se ridica de pe jos, fata arunca o sticla pe care o tinea in mana si ridica un deget catre fata jandarmului care o privea. Tanara nu a uitat nici sa zambeasca atunci cand a facut "declaratia". Va avertizam ca filmarea preluata de pe Facebook contine imagini si cuvinte licentioase.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si