În timp ce unii îi scriu lui Moș Crăciun pentru diverse dorințe materiale, alții visează ca Noaptea Sfântă să le aducă ceva mult mai important. Claudia Puican și Armin Nicoară sunt artiștii care au o dorință cu totul specială, una care să le umple sufletul de bucurie. Și în speranța că Moșul o să o îndeplinească, au pornit în căutarea decorațiunilor perfecte cu care să-l impresioneze de Crăciun, a

transmis Cristina Dorobanțu.

Ce își doresc Armin și Claudia de Cărciun?

Armin și Claudia sunt tineri, frumoși și cu visuri mărețe. Cei doi soți sunt fascinați de sărbătorile de iarnă și iubesc să decoreze locuința pentru Crăciun. Au pornit prin magazine în căutarea decorațiunilor ideale, iar primul obiect cumpărat este unul cu o semnificație aparte.

"Uite, luăm îngerașul asta pentru că și noi ne dorim un îngeraș în viață noastră, așa că anul ăsta schimbăm tradiția. Așa să dea Domnul", a declarat Claudia.

Căsătoriți de puțin peste 1 an, simpaticii artiști împărtășesc de Crăciun aceeași dorință arzătoare.

"Cel mai frumos cadou de Crăciun și de Anul Nou ar fi să avem un copilaș. Doamne ajută să se împlinească. Dumnezeu știu că este alături de noi. Sperăm că în noul an, Claudia să rămână gravidă, să aibă burtică. Va chemăm la botez", au spus Armin și Claudia.

Însă până la botezul pe care speră să-l facă cât mai curând, cei doi au o altă misiune: să împodobească locuința și să facă bradul. Iar aici, părerile difeăa: Claudia își dorește o tematică albastră, în timp ce Armin preferă roz.

"Armin în fiecare an a ales culoarea bradului și am zis că anul asta o aleg și eu. Am citit pe interent și spune că aduce avere în casă, e culoare lui Iisus", a spus Claudia.

"Culoarea roz semnifică compasiune grijă și dragoste. Pentru că știi că dragostea mea e foarte mare. Eu te iubesc foarte tare", a spus Armin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar până la urmă, când există armonie, totul are o soluție.

"Eu o iubesc pe Claudia și zic că fac că mine, dar ultimul cuvânt Claudia îl are.  Mai, asta e în premieră. E adevărat, nu știu, așa o fi? Eu până acu am fost pe distracție veselie, dar vreau să va spun că mă pun la casă mea și Claudia are ultimul cuvânt", au spus cei doi.

Totuși, pe lista cu dorințe expediată Moșului, cei doi au mai trecut ceva important.

"Sănătatea e pe primul loc pentru că-mi amintesc că acum câțiva în ani, înainte de Crăciun cu 2 zile, am intrat în comă și îmi amintesc cu emoții. Am semnat pe propria răspundere să plec din spital să ajung acasă să împodobesc bradul să o ajut pe mama… dacă nu e sănătate poți să ai orice", a spus Armin.

În prag de sărbători, cu pregătirile ajunse aproape de final, cei doi ne colindă pe toți cu o urare.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Dragi români, de Crăciun fiți mai buni, să aveți sănătate că asta e cea mai importantă, la mulți ani, să ne revedem cu bine în noul an și stați aproape de noi pentru că v-am pregătit multe surprize muzicale", au spus cei doi.

Citește și: VIDEO- Manelist celebru, acuzat că ar fi dat țepe la nunți. Acesta susține că este nevinovat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: