Declarațiile unui martor ocular schimbă total datele anchetei în cazul cumplitului accident produs ieri în Argeș, în urma căruia doi oameni au murit, iar alți doi, printre care și fostul ministru Daniel Chițoiu, au ajuns la spital.

Reporter: Cine a intrat în depășire?

Martor: Audi... N-a intrat în nicio depășire, nu era nimic în față, a părăsit banda și a intrat pe cealaltă bandă!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astfel, din victimă, așa cum au anunțat polițiștii inițial, fostul demnitar s-a transformat, încet-încet, în vinovat, după declarațiile unui bărbat care se pare că a văzut exact cum s-a întâmplat nenorocirea.

Inițial, anchetatorii au lăsat să se înțeleagă că de vină ar fi șoferul de 82 de ani al Loganului. Bărbatul și-a pierdut viața pe loc în urma accidentului.

Apoi, polițiștii au anunțat că sunt în căutarea unui martor-cheie, deși în imaginile filmate la locul accidentului se vede clar cum agenții stau de vorbă cu bărbatul respectiv și-i notează datele personale.

Au fost mai multe controverse în jurul accidentului de ieri, mai ales că Daniel Chițoiu este nașul de cununie al fetei actualului ministru de interne, Marcel Vela.

De altfel, Vela a ținut să declare în spațiul public că ancheta nu a fost influențată în niciun fel de o astfel de relație de rudenie.

Precizări au ținut să facă și cei de la sindicatul polițiștilor.

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie: Masina pe care o conducea fostul ministru a parasit sensul de mers, a intrat in coliziune cu cealalta masina.

Pedeapsa merge pana la 7 ani, dar se poate da si cu suspendare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si