„Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar poate fi și dulce. Colega mea, Alexandra Cosman este într-un local cochet din București, unde a pregătit câteva variante”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: A mâncat cinci mese tip fast food pe zi și a ajuns să cântărească 127 de kilograme. Ireal cât a slăbit, după o decizie de moment. Cum a ajuns să își schimbe radical viața

Variante dulci pentru micul dejun

Printre variantele dulci de mic dejun există: granola cu iaurt grecesc și miere, smoothie bowl (care conține fructe de pădure și banane), mango sticky rice și french toast.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mango sticky rice este o versiune reinterpretată a unui desert din Asia. Ingredientele folosite sunt: orez, lapte de cocos (în care se fierbe orezul), sos din mango, fistic și mentă pentru decorat.

Citește și: VIDEO- Fasting-ul, dietă cu riscuri și beneficii. Este printre cele mai populare metode de slăbit

French toast este, la bază, pâine prăjită în unt, adăugându-se cremă de mascarpone, sos de fructe de pădure și fructe proaspete.

Prețul pentru astfel de preparate oscilează între 40 și 60 de lei, în funcție dacă vine însoțit sau nu de o cafea sau de un suc de țelină apio.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si