Din copaci si de pe acoperisurile caselor din sectorul 5 al capitalei, maimuta pierduta a ajuns in grija unui centru special pentru reabilitarea animalelor salbatice.

Oana Vasiliu, medic veterinar: Ieri, a fost mutata in cusca. Pare ca s-a adaptat foarte bine, mananca, alearga, se catara, se pare ca se simte din ce in ce mai bine cu noi.

Macacul- botezat Marcel de catre medicii veterinari- nu este singurul animal salbatic ratacit prin Capitala care ajunge la acest centru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Telenovela maimuței din Capitală continuă. Stăpânul animalului, de negăsit

Un arici a fost trimis cu taxiul aici dupa ce a fost gasit ranit in zona parcului Herastrau! In fiecare dintre aceste cazuri, stapanii nu sunt de gasit.

Daca nimeni nu se arata interesat sa recupereze maimuta, aceasta va fi dusa la o gradina zoologica.

Ce s-a întâmplat cu maimuța fugară. Val de zvonuri

Oana Vasiliu, medic veterinar: Pe noi nu ne-a contactat absolut nimeni, nu stim daca autoritatile au fost contactate de cineva.

Informatiile aparute in spatiul public referitoare la proprietarul maimutei duc catre fratii Camataru!

In momentul in care au fost arestati preventiv- pe proprietatea lor, oamenii legii au gasit o adevarata gradina zoologica- din care nu lipseau patru lei si doi ursi.

Nimeni nu a stiut, insa, niciodata cu exactitate cate animale au fost pe domeniul lui Nutu Camataru. Dragostea lui pentru exemplare rare s-a vazut si in momentul eliberarii din 2010, cand a iesit din inchisoare pe un superb cal negru.

Citeste si: VIDEO| Traficul cu maimute in Romania. Ce risca proprietarii acestora


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si