Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce se intampla cu Radu Mazare dupa ce va fi adus in tara

Dupa mai multe ore de zbor si un drum cu autospeciala politiei, destinatia finala pentru Radu Mazare va fi Penitenciarul Rahova, transmite Vlad Petrisor, reporter al Stirilor Kanal D.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Radu Mazare va ajunge, in jurul orei 21.00, la Penitenciarul Rahova si va ramane aici timp de 21 de zile, in carantina. Cel mai probabil, va fi mutat, ulterior, pentru a-si ispasi pedeapsa de 9 ani in Penitenciarul Tulcea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este în custodia poliţiştilor români, anunţă luni dimineaţă IGPR.

"La această oră, persoana urmărită internaţional, Radu Ştefan Mazăre, este în custodia Poliţiei Române. Vă reamintim faptul că, la nivelul Poliţiei Române, s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internaţional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile", precizează Poliţia.

Citeste si: VIDEO| Mesajul fratelui lui Radu Mazăre pentru cei care se bucură de situaţia fostului primar

Toate amanuntele despre acest subiect, la Stirile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI