Bărbatul este audiat, vineri, la sediul Poliției orașului Chitila. Inițial, încercase să se sinucidă și a fost dus la spital.

Dimineață, el a așteptat ca toți membrii familiei soției să plece din locuință. Când s-a asigurat că soția a rămas singură cu copiii, el a sărit gardul și a intrat în casă prin pod.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copiii de 3 și 5 ani s-au ascuns în dulap când au auzit țipetele femeii atacate de bărbatul orbit de gelozie. După ce a ucis-o, individul a sunat-o pe mama femeii și i-a spus că a ucis-o. Apoi a fugit din locuință și a mers la el acasa, unde a încercat să își pună capăt zilelor, dar a fost oprit de familie.

Citeste si: Criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii se războiește cu socrii! Florin Buliga nu vrea să le plătească despăgubiri EXCLUSIV

Înainte de oribila crimă, femeia făcuse demersurile necesare pentru a fi găzduită, împreună, cu micuții într-un centru al Protecției Copilului și urma să se mute acolo.

Citeste si: Tragedie în Chitila: Și-a omorât soția și apoi a încercat să se sinucidă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si