Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce se știe despre bărbatul din Chitila care și-a ucis soția. Detaliile unei crime înfiorătoare

Crimă infiorătoare, în această dimineață, în Chitila. Chiar în fața copiilor, un bărbat și-a ucis soția cu care era in plin proces de divorț.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul este audiat, vineri, la sediul Poliției orașului Chitila. Inițial, încercase să se sinucidă și a fost dus la spital.

Dimineață, el a așteptat ca toți membrii familiei soției să plece din locuință. Când s-a asigurat că soția a rămas singură cu copiii, el a sărit gardul și a intrat în casă prin pod.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Copiii de 3 și 5 ani s-au ascuns în dulap când au auzit țipetele femeii atacate de bărbatul orbit de gelozie. După ce a ucis-o, individul a sunat-o pe mama femeii și i-a spus că a ucis-o. Apoi a fugit din locuință și a mers la el acasa, unde a încercat să își pună capăt zilelor, dar a fost oprit de familie.

Citeste si: Criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii se războiește cu socrii! Florin Buliga nu vrea să le plătească despăgubiri EXCLUSIV

Înainte de oribila crimă, femeia făcuse demersurile necesare pentru a fi găzduită, împreună, cu micuții într-un centru al Protecției Copilului și urma să se mute acolo.

Citeste si: Tragedie în Chitila: Și-a omorât soția și apoi a încercat să se sinucidă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI