Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

O femeie a căzut de la etajul 5 al unui bloc și s-a prăbușit peste un pieton

„Totul s-a întâmplat în jurul orei 09:00, pe bulevardul Unirii din Capitală. O femeie în vârstă de 43 de ani a căzut de la etajul 5 al blocului și s-a prăbușit peste o trecătoare în vârstă de 60 de ani.

Ambele femei au fost preluate în stare gravă și duse de urgență la spitalele Floreasca și Universitar din Capitală, acolo unde primesc îngrijirile de specialitate.

Autoritățile au ajuns la fața locului, au izolat zona și criminaliștii fac verificări și la această oră. Potrivit unor surse din anchetă, femeia în vârstă de 43 de ani ar lucra la o firmă de contabilitate și ar fi încercat să își pună capăt zilelor, însă oamenii legii merg pe mai multe variante.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să înțeleagă cu exactitate ce s-a întâmplat și de ce a recurs femeia dacă se presupune că aceasta ar fi

încercat să-și pună capăt zilelor.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si