Oamenii legii au suspiciuni ca barbatul ar fi amenintat-o cu moartea pe Emilia Sercan, jurnalista cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii Academiei de Politie.

Individul are doar 24 de ani, este angajat al Academiei si lucreaza la o structura de suport.

Tanarul ofiter i-a trimis Emiliei Sercan un mesaj extrem de dur, motiv pentru care jurnalista a cenzurat o parte din con?inutul mesajului tocmai pentru a-i proteja pe cei dragi ei.

Si nu s-a oprit aici. Amenintarile au continuat si in mediul online.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalista Emilia Şercan: Am fost ameninţată cu moartea

Politistii au descins in aceasta dimineata in locuinta ofiterului din Slatina dar si in biroul de la Academia de Politie. Imediat ce a aflat vestile, Emilia Sercan s-a declarat consternata in legatura cu identitatea autorului.

In plus, tanarul nu este inscris la doctorat si a absolvit academia de politie anul trecut.

Prin urmare, tanarul ofiter nu ar fi avut cum sa fie vizat direct de actiunile Emiliei Sercan de demascare a falsilor doctori din institutie.

EMILIA SERCAN: Ma pot gandi ca este instrumentul unor alte persoane, ca a actionat in numele unui grup mai mare care intr-adevar aveau interes sa ma reduca la tacere iar din acest motiv cred ca e doar cel care a trimis mesajul iar autorii morali sunt alte persoane.

Dupa anuntul jurnalistei, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis ca a luat act de ingrijorarea exprimata in spatiul public. Ancheta in acest caz continua iar daca tanarul politist va fi gasit vinovat, cariera la care visa va deveni istorie iar el ar putea ajunge in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si