Elena- romanca ucisa cu salbaticie in Spania- avea 36 de ani si era insarcinata in luna a sasea.  Femeia a fost gasita fara viata in casa de iubitul ei spaniol.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, era complet dezbracata si cu rani cumplite in jurul gatului. Crima- de o cruzime fara margini- a socat intreaga comunitate, mai ales ca vine la nici 24 de ore dupa ce o alta tanara a sfarsit brutal.

Politia nu are inca niciun suspect in cazul asasinatului. Romanca plecase din judetul Dambovita dupa un trai mai bun si se stabilise in provincia Valencia din Spania. Traia o poveste de iubire cu un spaniol de 32 de ani, tatal viitorului copil. Dintr-o alta relatie, femeia mai are o fetita de opt ani, ramasa acum orfana.

Nicio ipoteza nu este exclusa. Sunt suspiciuni ca tanara ar fi fost ucisa de iubit, insa autoritatile spun ca intre cei doi nu ar fi existat vreun conflict si nici vreo plangere din partea femeii cum ca ar fi fost lovita in trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si