Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ce se știe despre românca ucisă cu bestialitate în Spania

O crima oribila socheaza Spania. O romanca de 36 de ani - gravida in sase luni - a fost gasita decapitata in locuinta in care statea cu chirie impreuna cu iubitul ei, un spaniol. Urmele de pe trup arata ca a fost ucisa cu salbaticie, spun anchetatorii, care nu au inca niciun suspect. 

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elena- romanca ucisa cu salbaticie in Spania- avea 36 de ani si era insarcinata in luna a sasea.  Femeia a fost gasita fara viata in casa de iubitul ei spaniol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit anchetatorilor, era complet dezbracata si cu rani cumplite in jurul gatului. Crima- de o cruzime fara margini- a socat intreaga comunitate, mai ales ca vine la nici 24 de ore dupa ce o alta tanara a sfarsit brutal.

Politia nu are inca niciun suspect in cazul asasinatului.

Romanca plecase din judetul Dambovita dupa un trai mai bun si se stabilise in provincia Valencia din Spania. Traia o poveste de iubire cu un spaniol de 32 de ani, tatal viitorului copil. Dintr-o alta relatie, femeia mai are o fetita de opt ani, ramasa acum orfana.

Nicio ipoteza nu este exclusa. Sunt suspiciuni ca tanara ar fi fost ucisa de iubit, insa autoritatile spun ca intre cei doi nu ar fi existat vreun conflict si nici vreo plangere din partea femeii cum ca ar fi fost lovita in trecut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI