„Lupul care a fost filmat când alerga pe Drumul Poienii după un biciclist și a stârnit un val de reacții ar putea fi împușcat dacă se aprobă cererea făcută de autoritățile locale din Brașov sau ar putea ajunge la o asociație ce se ocupă cu îngrijirea animalelor de la Zărnești. Colegul meu, Adrian Jătăreanu, ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Lupul care a fugărit un biciclist ar putea fi împușcat

„Se pare că continuă controversele în cazul acestui exemplar filmat pe drumul dintre Brașov și Poiana Brașov. Acest lup care a devenit celebru pe internet ar putea ajunge în bătaia puștii, asta pentru că autoritățile din Brașov au cerut o derogare de la ministerul Mediului pentru a împușca acest exemplar. Specialiștii în silvicultură spun că animalul ar avea rabie, iar acesta ar fi motivul pentru care ar fi avut și acest comportament foarte ciudat. În paralel, reprezentanții asociației Milioane de Prieteni, cei care au rezervația de urși de la Zărnești, au anunțat că vor să preia ei acest lup și să îl ducă în rezervație pentru că acolo trăiesc alte cinci exemplare care au fost salvate din condiții deosebite. Așteptăm acum să vedem și ce răspuns vor oferi autoritățile din Brașov, dacă animalul va fi împușcat sau dacă va fi salvat”, a transmis Adrian Jătăreanu.

Citește și: VIDEO. Ce era, de fapt, lupul care aleargă un biciclist la Poiana Brașov. "Pare obișnuit cu oamenii, nu are un comportament natural de părăsire rapidă a locului"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si