Opt familii ingrijorate isi asteapta cu nerabdare copiii acasa dupa atacurile teroriste din Sri Lanka in care au pierit aproape 300 de oameni! Increzatori ca isi vor vedea fiicele tefere, doi parinti au fost de acord sa ne povesteasca prin ce au trecut. Desi vor sa le vada cat mai repede in siguranta, fetele se vor intoarce acasa abia peste 4 zile fiindca in Sri Lanka e stare de alerta: fortele de ordine ii pazesc pe turistii 24 de ore din 24 si, deocamdata, nu le dau voie sa plece.

Citeste si: Sri Lanka zguduită de o nouă explozie în apropierea unei biserici

Fotografiile pe care copiii le-au facut, alaturi de profesoara lor, arata calmul dinaintea exploziilor care au aruncat Sri Lanka in haos.

Cele 8 eleve din clasele a X-a si a XI-a se afla in capitala statului asiatic intr-un schimb cultural de experienta si, chiar daca sunt la distanta de locul unde atacatorii au detonat bombele, teama exista! Cu inima stransa de ingrijorare, parintii le vor acasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama unei eleve: Reactiile- cel putin ale fiicei mele au fost "Mama, nu te panica, stai linistita, suntem departe de zona de conflict”. Am discutat cu fiica mea si azi dimineata si inteleg ca au mai revenit la normal si canalele de comunicare.

Citeste si: Alina Ceușan, primele declarații după atentatele de ieri din Sri Lanka! Nimeni nu reușea să dea de ea

Imediat dupa atentatele care au zguduit tara, fetele au fost duse de autoritati intr-un hotel, departe de capitala si de locurile unde au avut loc exploziile.

Alaturi de alti turisti straini, sunt pazite 24 de ore din 24 de forte de ordine inarmate si n-au voie sa paraseasca locul. Pana le vor vedea in siguranta acasa, parintii le aud la telefon!

Petronel Enache, parinte: Nu erau speriati, erau tristi si dezamagiti ca in zilele noastre se pot intampla asemenea lucruri. Ei au fost insottiti in toata perioada in care au stat in Sri Lanka, de fortele de ordine, probabil autoritatile stiau ca vor fi niste incidente de aceasta natura, au fost insotiti in permanenta de masini ale politiei.

Din pacate, copiii nu se vor intoarce prea curand in Romania, fiindca din pricina atentatelor, autoritatilor au luat decizia sa inchida temporar aeroporturile. De indata ce le vor deschide, se vor intoarce cu prima cursa, care va fi, cel mai probabil, peste 4 zile.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si