Fratele lui Radu Mazăre a declarat faptul că el nu ar fi evadat din închisoare, ci a solicitat către director să i se ofere condiții mai bune în închisoare, astfel că este transferat.

„Pot să vă spun că astăzi, la momentul la care noi vorbim, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea în care s-a aflat până acum într-o altă zonă a pușcăriei în care sunt condiții puțin mai bune.

Acolo unde stătea el erau niște condiții absolut inumane. Era o cameră de 45 de persoane, fără paturi, fără nicio amenajare, cu o singură toaletă și cu un singur robinet cu apă. A făcut o solicitare către directorul închisorii să fie mutat în condiții mai bune și uite că a reușit”, a spus fratele fostului edil al Constanței, conform Libertatea.

Radu Mazăre, arestat săptămâna trecută

Fostul edil al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins miercuri de autoritățile din Madagascar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fostul primar al Constantei a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, acolo unde avea mai multe afaceri. Mazăre acuzase la momentul fugii presupuse presiuni politice și spunea că a cerut azil politic în Madgascar.

În prezent, autoritățile române urmează să discute cu cele din Madagascar detaliile unei eventuale extrădări, potrivit g4media.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si