Bogdan Topriceanu, un tanar de 31 de ani, e cel care si-a condus prietenii spre moarte. Barbatul era in masina cu Iulian, prietenul sau din copilarie si cu 3 fete: Maria, care avea doar 17 ani si surorile Gabriela si Marcela. Cei 5 se intorceau de la o discoteca din Barlad, unde petrecusera o noapte intreaga.

Pe drum spre Galati, Bogdan s-ar fi luat la intrecere cu soferul unui alt autoturism, cu numere de Bulgaria.

110 kilometri pe ora si o clipa de neatentie: de atat a fost nevoie pentru ca 5 destine sa se franga brusc.

Bogdan a intrat intr-o depasire periculoasa, fara sa vada ca, pe sensul opus, venea o masina. A izbit-o in plin, apoi autoturismul cu cei 5 tineri a ricosat in cel pe care il depasisera. Dupa accident, doar copila de 13 ani a supravietuit.

In masina care circula regulamentar se aflau doua familii care lucrau in IT, la Iasi. Veneau din Grecia, dupa o vacanta de vis si mai aveau doar 30 de kilometri pana acasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soferul, Catalin a murit pe loc, iar sotia sa e in stare grava. Si fiica celor doi e la un pas de moarte.

Celalalt cuplu care ii insotea pe cei doi soti a scapat, ca prin minune, cu rani usoare.

Acasa la soferul care a provocat carnagiul, rudele sunt in stare de soc.
Tanarul urma sa se casatoreasca in luna august.

Ana Maria Grigoroiu: Nu cred ca mi se intampla tocmai mie asta, cand mai aveam doua luni pana sa ne casatorim. El saptamanal facea curse in Germania si niciodata nu i s-a intamplat nimic, Daca era adeptul vitezei, era de mult timp mort.

Mama lui Bogdan a venit din Italia, de unde munceste, special ca sa-si ingroape fiul. Nu vrea sa creada ca fiul ei avea viteza, mai ales ca il stia sofer profesionist, care lucra pe camion.

Mama: Nu m-am asteptat la asa ceva, ca sa vii de la 2.500 km sa iti ingropi copilul nu e usor, numai mama sa nu fii.

Intr-o comuna apropiata, lacrimi curg si pentru Maria Penghis, tanara de 17 ani care era in masina mortii cu doua prietene, surori.

Raniti au fost si cei doi barbati care se aflau in masina inmatriculata in Bulgaria. Politistii care au preluat cazul asteapta si rezultatele de sange. Se banuieste ca Bogdan Topriceanu ar fi consumat alcool inainte sa urce la volan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si