În această săptămână soarele și pluton tranzitează zodia vărsător. Este momentul potrivit pentru a implementa succesul în viața voastră, iar energia este perfectă pentru a face planuri de viitor. Iată, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii

"În săptămâna aceasta soarele tranzitează zodia vărsător. Sunteți deschiși prietenoși, spirite libere și îndrăznețe care vor să cunoască, să iasă din zona de confort.

Pluton, planeta transformării și-a început tranzitul în vărsător, va indica momentul potrivit pentru a implementa progresul în viața voastră.

În dragoste, în aceasta săptămână, leii și vărsătorii au o săptămână bună. Întâlniri, iar cei care sunt deja într-o relație își pot îmbunătăți zona amoroasă. Surprize, mici atenții, tandrețe și pasiune.

Taurii și scorpionii pot gestiona într-un mod eronat ce țin de latura sentimentală. Poate este momentul să vă dați mai mult timp să vă organizați un pic mai bine înainte de a lua o decizie.

Fecioarele și peștii au rezultate benefice la locul de muncă. Rezultatele voastre atrag și oportunități noi care vă încântă. Puteți să sărbătoriți alături de familie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gemenii și săgetații au parte de schimbări la locul de munca. Este important să generați mai multe venituri și să scădeți cheltuielile, dacă vreți să strângeți avere.

Pe sectorul sănătății, racii și capricornii au parte de momente neprietenoase. Acordați-vă mai mult timp pentru odihnă, deoarece insomnia, grijile poate și alte afecțiuni recurente vă vor da mari bătăi de cap.

Pe sectorul sănătății, berbecii și balantele au o săptămână intensă, se concentrează și își duc toată atenția să își îmbunătățească viața și să aducă mai multă energie și bucurie.

Vibrația săptămânii este cifra 4. Această energie indică momentul potrivit pentru a munci, pentru a face planuri, pentru a construi pe termen lung. Vă dedicați proiectelor de suflet, dar și familiei, alături de care vă bucurați de succese mai târziu", a declarat Andreea Dincă, astrolog.

Citește și: Horoscop săptămânal pentru 22- 28 ianuarie 2024: Zodiile care primesc vești din străinătate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si