Crăciunul va suna altfel anul acesta! Dacă până acum o lume întreagă asocia magia sărbătorilor cu melodia arhicunoscută a cântăreței Mariah Carey- All i Want for Christmas- acum situația s-a schimbat. Pentru prima dată în ultimii 5 ani, melodia ei a fost detronată de cea a Brendei Lee- Rockin around the Christmas Tree, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cea mai ascultată melodie de Crăciun

Ani la rând, Mariah Carey a fost supranumită regina Crăciunului. Melodia All i Want for Christmas a fost pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii de sărbători. Aproape că nu există persoană care să nu o cunoască sau să nu o fi fredonat măcar o dată-n viață. Însă magia melodiei pare ca s-a împrăștiat anul acesta, când o altă piesă i-a luat locul. Este vorba de cântecul Rockin Around the Christmas Tree.

Interpretat de Brenda Lee, cântecul a ajuns pe primul loc al topului, la nici mai mult, nici mai puțin decât 65 de ani de la lansare. Piesa a fost înregistrată de interpretă pe când avea numai 13 ani, însă la momentul respectiv nu a avut nici pe departe succesul pe care a început să-l cunoasca decenii mai tarziu. De altfel, după lansarea din anul 1958, Brenda Lee a filmat recent un videoclip pentru piesa fenomen, în onoarea aniversării a 65 de ani de la înregistrarea acesteia.

Cantăreața are un videoclip tematic, în care este înfățișata la venerabila vârstă de 78 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alicia Keys a cântat într-o gară din Londra


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: