"În minutele următoare vă invităm să luați parte la o aventură unică în mijlocul naturii. O casă din Marea Britanie, construită într-un copac a devenit una dintre cele mai căutate cazări din Regat. Și nu e singura", a transmis Cristina Dorobanțu.

Se închiriază căsuța din copac

În Marea Britanie, arhitecții au transformat visul oricărui adult în realitate: o casă în copac, locul perfect unde să evadezi din jungla urbană.

Situată pe o proprietate uriașa, este amplasată pe versantul unui deal, deci e înconjurată de o pădure imensă și de un râu.

"Wow. Este incredibil. Când ajungi în locul ăsta, trebuie să te obișnuiești cu tot ce e în jur. Sunt atras în special de această sobă care face totul confortabil și te îndeamnă să te așezi", a spus un vizitator.

Casa din copac este construită deasupra unui stejar bătrân. Structura pereților a fost realizată din baloți de paie, iar la etaj patul oferă o priveliște spectaculoasă.

Piesa de rezistență este un ciubăr încălzit, în care te poți destinde după o zi lungă de drumeție admirând priveliștea spectaculoasă asupra întregii pajiștii cu flori sălbatice și a munților ce înconjoară proprietatea. Casa din copac se închiriază cu 45 de lire pe noapte de pe internet.

Mergem și mai departe...

tocmai în Noua Zeelandă, și vă arătăm o căsuță cu un design aparte, care îmbină farmecul rustic cu senzația unei cabane luxoase de la munte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru iubitorii de natură, cu spirit de aventură, care vor să se răsfețe câteva nopți cu o ciocolată caldă în fața unui șemineu călduros, această căsuță din copac este exact ce au nevoie.

Un loc minunat pentru a vă petrece luna de miere sau pur și simplu o escapadă, cu prețuri care pornesc de la 461 de dolari pe noapte.

Citește și: VIDEO- Arta poate fi dulce. Un tânăr moldovean a devenit vedetă la nivel mondial pentru figurinele pe care le creează din marțipan și pastă de zahăr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si