Dacă unii au fost curioși de noul aliment care a primit undă verde de la Uniunea Europeană, o bună parte dintre români spun că nu sunt încă pregătiți să dea porcul pe greiere.

Greierii înveliți în ciocolată au ajuns și în România

Cei mai curioși n-au ezitat să guste noua delicatesă, mai ales că o companie a adus aceste produse și pe piața din țara noastră.

Greierii întregi, asezonați cu ceapă, usturoi sau ardei iute sunt deja sold out.

Pentru amatorii de dulciuri există un sortiment special: greieri înveliți în ciocolată.

Citește și: VIDEO- Parlamentul a adoptat modificări în Regulamentul de sancționare a aleșilor pentru scandaluri: Dezbateri aprinse și controverse între Diana Șoșoacă și Alfred Simonis

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Anul trecut, Comisia Europeană a dat undă verde consumului de greieri. Potrivit oficialilor, insectele sunt bogate în proteine și creșterea lor poluează mult mai puțin decât a animalelor de fermă, dar acestea nu sunt argumente destul de puternice cât să îi convingă pe mulți să le încerce.

Greierele este cea mai consumată insectă la nivel global, dar se pare că nu-și va face loc prea curând în farfuriile românilor.

Pe lângă greierii de casă, Uniunea Europeană a mai aprobat pentru consum larva gândacului de bălegar și lăcusta călătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si