"Mamaia va avea un nou logo și un slogan pentru promovarea stațiunii. Concursul revine după ce anul trecut logo-ul lansat a fost retras după o zi pentru că semăna izbitor cu cel al unui resort din Spania. Reprezentanții litoralului speră că odată cu noul brand turistic stațiunea va atrage mai mulți turiști", a transmis Cristina Dorobanțu.

Vrem iarăși logo pentru stațiunea Mamaia

Unsprezece propuneri pentru noul logo al stațiunii Mamaia au intrat în etapa de vot public.

Toate sunt însoțite și de un slogan. Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia susțin că noul logo va fi folosit pentru promovare atât în mediul online, cât și la târgurile de turism, așa că toate vor fi analizate cu multă atenție.

"Oricine le poate cerceta, oricine le poate căuta, oricine le poate expune. Dacă cineva a plagiat, copiază, dacă cineva s-a inspirat, acum poate fi scos la suprafață. Aceasta a fost și ideea publicului pentru că foarte mulți ochi să fie pe aceste 11 variante", a declarat George Măndilă, președinte OMD Constanța.

Cerința organizației pentru participanți a fost să transpună vibrația locului și experiența pe care o trăiește turistul în stațiune. Reacțiile nu au întârziat să apară.

"Seci dacă asta e cuvântul potrivit. E Mamaia și când spunem Mamaia ne așteptăm la ceva wow", a spus un român.

"- Din punctul meu vedere nu prea, eventual doar asta poate.
- Deci asta cu descrierea inima mării și a distracției.
- Da, că e mai punctuală pentru viața de noapte posibil. Asta nu prea.. valuri de fericire, nu prea merge.
- Restul? Cum ți se par?
- Inutile", a spus un român.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"- Asta!
- Asta cu umbreluțe?
- Da. O mare de distracție. Descrierea se potrivește?
- Se potrivește", a spus un român.

Tour operatorii sunt de părere că e nevoie de mai mult decât un logo pentru a atrage turiști în stațiune.

"Nici nu știu de când nu am mai avut un logo reprezentativ, este un pas tehnic extrem de important atunci când începi să promovezi o destinație, nicio stațiune din România nu are un logo. Asta nu înseamnă foarte mult, turiștii nu se întâlnesc cu logo-ul stațiunii ci cu stațiunea în sine, turiștii se interesează de tarife, dacă tarifele sunt convingătoare, dacă serviciile pe care le primesc în acel pachet de vacanță sunt atractive, atunci ei vor alege mamaia și cu și fără logo, a declarat Corina Martin", președinte de onoare Resto Constanța.

Publicul își va putea alege logoul favorit cu un vot pe pagina Concurs logo mamaia.ro, până pe 26 februarie. Competiția se va încheia în martie, când vor fi aleși 3 finaliști. Câștigătorul va fi premiat cu 5 mii de euro.

Citește și: VIDEO- Tuzla, destinație mai puțin cunoscută, care atrage turiști în tot anul. Localitatea are o plajă sălbătică de senzație

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si