Un adevărat paradis floral își așteaptă zilele acestea vizitatorii în Olanda. De la trandafiri, frezii, și până la zeci de soiuri de lalele, toate pot fi admirate în una dintre cele mai frumoase grădini din lume,  a transmis Cristina Dorobanțu.

Cea mai frumoasă grădină de lalele din lume

Zambile, frezii, sau orhidee toate așteaptă să fie admirate în grădina Keukenhof din Olanda într-un spectacol de miresme și culoare.

Peste șapte milioane de bulbi sunt plantați în parcul care se întinde pe o suprafață de 32 de hectare. Cele mai admirate sunt zecile de soiuri de lalele, florile simbol ale țării.

Citește și: VIDEO-Ghioceii, vedete în Grădina Botanică. Oamenii au profitat de temperaturile blânde și au ieșit la plimbare. ,,De la frig am ajuns aici într-o zi superbă''

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Peisajul de basm este completat de morile de vânt și căsuțele care vând prăjituri de casă. Vizitatorii veniți din toată lumea pentru a explora grădina spun că experiența este una unică.

Parcul Keukenhof din Olanda este supranumit „Grădina Europei” și este cel mai mare parc cu lalele din lume.

De curând, grădina a împlinit 75 de ani de la deschidere, iar pentru a celebra aniversarea, au fost organizate mai multe concerte în aer liber.

Grădina va fi deschisă până pe 12 Mai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: