Unde s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi azi noapte dar și unde se va resimți gerul astăzi, știe colega mea de la Iași Delia Săndulachi. Bună dimineața, Delia. Cum e vremea la voi?, a transmis Simona Pătruleasa.

Cea mai geroasă dimineață, minus 18 grade Celsius

"Bună dimineața, Simona, bun găsit tuturor,

La noi este foarte frig, sunt minus 13 grade la această oră așa că nu vă lăsați păcăliți de soarele de pe cer.

Ceva mai devreme a fost și mai frig, au fost minus 15 grade celsius, motiv pentru care această sticlă cu apă pe care o aveam la mine a înghețat bocnă, în mai puțin de o oră.

Mașinile de aici, din jur, sunt pline de gheață așa că șoferii au misiunea grea de a le curăța minute bune, în frig. Ninsorile s-au oprit dar frigul persistă încă de aseară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele mai scăzute valori s-au înregistrat azi-noapte în Negrești, unde au fost minus 19 grade, Târgu Secuiesc, minus 18 grade, Bacău și Întorsura Buzăului, unde s-au înregistrat minus 17 grade celsius.

Astăzi minimele vor fi de minus 4, minus 5 grade celsius tot aici in Moldova. De altfel, este în vigoare o informare meteorologică de ger în toată țara, valabilă până mâine dimineață, la ora 10," a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: VIDEO- Cea mai geroasă dimineață. Oamenii pot ieși din case doar cu strat gros de haine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si