Romanii care locuiesc in Transilvania au resimtit spre dimineata si primele temperaturi negative din aceasta toamna. Meteorologii spun ca mercurul din termometre a scazut pana la -4 grade Celsius, in judetul Harghita. Aceasta valoare s-a inregistrat in localitatile Joseni, Miercurea Ciuc si Toplita.

Pana acum, nu am avut parte de ninsori. Specialistii ANM spun ca doar la Varful Omu a fost lapovita, dar daca temperaturile vor scadea mai mult este posibil sa cada si primii fulgi de zapada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Vremea se schimbă radical. Un aer polar va traversa România. Unde ar putea cădea prima zăpadă

Pentru urmatoarele doua zile meteorologii anunta vreme racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul ramane innorat in mare parte din tara, iar pe spatii restranse este posibil sa ploua. Tepmeraturile maxime din timpul zilei se vor incadra intre 14 si 22 de grade Celsius.

Exista totusi si o veste buna. Iarna inca nu se instaleaza. Meteorologii spun ca de duminica revenim la vreme frumoasa si temperaturi normale pentru aceasta perioada.

Citeste si: VIDEO| Furtunile de nisip au răvășit litoralul. Turiștii au luat-o la fugă. Imaginile sunt terifiante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si