"- Te ameninț de față cu toată lumea... eu femeie te bat de te BIIP pe tine!

- Tu pe mine?

- Da! Eu pe tine!

- Stai liniștita!"

"De când îmi spui tu mie că sunt centuristă! De unde până unde îți permiți tu asta?!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Copiii celor doua familii erau prieteni buni. Asta până când băiețelul în vârstă de 12 ani al uneia dintre ele i-ar fi arătat prietenei sale un film pentru adulți.

"Băiețelul ei mi-a invitat fata să facă lucruri indecente! Și nu m-am dus nicăieri, doar i-am zis fiică-mii să nu spună, să nu mai vorbească..."

"A început să ne înjure, să ne amenințe și să mintă că eu i-am propus să ne uităm la filme pentru adulți, a declarat băiețelul acuzat"

Citește și: VIDEO- Crimă șocantă la Zalău. O femeie a fost ucisă de ziua ei, din gelozie, chiar de soț

Scandal ca în filme în Chitila, din cauza unui film pentru adulți

De aici și până la un adevărat scandal a mai fost doar un pas. Un val de amenințări a început să curgă din partea familiei fetei. Asta în timp ce mama băiatului încerca să plece din complex.

Cum bariera nu se ridica, femeia s-a pierdut cu firea, a luat o sticlă și a aruncat-o spre rivala sa.

În apărarea sa, aceasta ar fi luat la randul ei mai multe pietre pe care le-ar fi aruncat spre mașină. În timpul conflictului se pare că femeia l-ar fi nimerit pe micuț cu una dintre pietre.

"A fost un conflict între copii, mama a venit l-a bruscat, a mâncat și a scuipat semințe în fața lui, pe față, l-a tras de mână...

nu vă mai spun de înjurături că astea sunt... trecute peste... Îi explica soțului meu care lucrează totuși într-o unitate militară și n-a putut să riposteze și nu va riposta niciodată..îl invita la bătaie, deci ieși afară din complex că eu te bat, eu îți fac și așa mai departe. Am ieșit la doamna să se potolească cu lucrurile acestea, se vede cum mă întorc la mașină și doresc să plec, dar nu mi se mai deschide bariera și iar începe, umilințe jicniri...am luat o sticlă de plastic de apă co nu beau sucuri, și am dat către ea..."

"Există un certificat medico-legal care va fi scos, pentru că eu am fost lovită, am fost bătută... Și când am ieșit noi...ne-au luat la pietre!"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Fiind geamul deschis la mine și copilul fiind în spate dreapta, toate pietrele acelea mici au venit către el. I-a spart buza în două locuri, am chemat smurd-ul la poliție, au văzut, au constat că-i curge sânge... Uitați că până și vopseaua s-a luat, aici este spart geamul..."

Ambele familii au depus plângeri penale la poliție. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și alte violențe. Cercetările continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si